Service-Hotline: +90 546 9781 001
  Genel bakış Sonraki Sayfa  
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Terapi Koltuğu

4000
3.835,53 €

Fiyatlar vergi ve gönderim maliyetleri dahil

Yalnızca teslim süresi 8 - 10 iş günü

Genellikle hastalar, biyorezonans cihazının frekans spektrumunun vücuda verimli bir şekilde...more

Genellikle hastalar, biyorezonans cihazının frekans spektrumunun vücuda verimli bir şekilde aktarılmasını sağlamak için el ve ayak dedektörleri veya dört Velcro dedektörü ile cihaza bağlanır. Geniş bir yüzey dedektörü, bu frekanslardan yararlanmayı sağlayan ayrı bir türdür. Ne yazık ki, hasta biyo-rezonans cihazına birkaç dedektör ve kablo ile bağlandıktan sonra hareket oldukça kısıtlanır. Ancak yeni terapi koltuğu ile artık ek dedektörlere gerek yoktur. Bunun ana nedeni, terapi koltuğunun rahat döşemesinde, doğal maddelerle işlenmiş siyah eko-deri ve toplam uzanma alanı boyunca yerleşik dedektörlerle yatıyor. Baş, sırt, bacak ve ayak bölgesinde bulunan bu entegre dedektörler, tüm vücuda optimal bir frekans aktarımı sağlar. Hasta koltuğa rahat bir şekilde uzanır uzanmaz, frekans spektrumları omurga boyunca vücudun arka kısmına uygulanabilir.

Hastalar terapi koltuğunu ister yatarak ister oturarak kullanabilirler, böylece dolaşım sistemini desteklemek için bir kalp hattı oluşturulur. Elektro-manyetik kirliliği azaltmak için sandalye ve buna uygun masa da tek parça ahşaptan yapılmıştır. Terapi koltuğu hem küçük hem de büyük hastalara uyacak şekilde tasarlanmıştır, tek parça ahşaptan oluşur ve iki farklı versiyonu mevcuttur. Bir versiyonu, yalnızca doğal maddelerle işlenmiş eko-deriden yapılmış döşemeli sandalyedir. Bu sandalye entegre dedektörlere sahiptir. Diğer versiyon suni deri ile döşenmiştir, dedektörler entegre değildir. Suni deri sandalye satın alırsanız, el ve ayak dedektörleri veya dört kumaş dedektörü daha önce olduğu gibi kullanmanız gerekir.

Paul Schmidt'e göre Biyorezonans cihazını en uygun şekilde terapi koltuğunun yanına yerleştirmek için bir masa da mevcuttur. Bu masa Rayocomp PS 1000 polar veya Rayocomp PS 10 ve sensörler ve özel dedektörler gibi en sık ihtiyaç duyulan aksesuarlar için alan sunar.

  • Sadece doğal maddelerle işlenmiş eko-deri
  • Entegre edilmiş dedektörler
  • Tek parça ağaç
Read, write and discuss reviews...more
Yorumlar (0)
Bu ürün için şu ana kadar herhangi bir derecelendirme yok Bir değerlendirme yazın
Bir değerlendirme yazın
Bir değerlendirme yazın
İncelemenizi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz! Birkaç dakika içinde bir onay e-postası alacaksınız. İncelemeyi onaylamak için bu e-postadaki bağlantıyı onaylayın. Lütfen spam klasörünüzü de kontrol edin, nadiren onay e-postası yanlışlıkla oraya yerleştirilebilir.

* ile işaretlenmiş alanların doldurulması zorunludur.

izlendi
izlendi:
Yukarı